lunes, 30 de junio de 2008

Metròpolis

No hi ha dubte! necessito una recàrrega energètica i vital. Restaurar els circuits i esborrar els arxius desfassats..
Estic molt cansada, només tinc ganes d'asseure al sofà i deixar passar les hores mentre amb la mà sobre la panxa noto com la meva nena es belluga. -Hola Jana! tinc tantes ganes de veure't i tenirte entre els meus braços...- ja queda menys, dintre d'uns dies cumpleixo les 24 setmanes de gestació (6 mesos, ja). Queden tantes coses per enllestir, per comprar, per aprendre, per fer... i tant poc temps... la mancança d'energia no m'ajuda. Els dies com avui em desmoralitzen molt, no serveixo per res, ni per escoltar als demés.. en canvi els dies bons (ultimament son pocs) quan l'energia està al 100% no puc parar de fer, pensar, buscar, preparar tot el que està pendent..
La mudança a la casa nova, les cites amb familiars i amics que tenen ganes de veure com em creix la panxa, la feina, etc... em canso només de pensar-hi!! però per una altra banda em sento tan plena i viva! estic creant una nova vida, la meva filla.... aquestes tres ultimes paraules fan que es descoloquin totes les hormones en una embriagadora descàrrega d'amor, de plenitud...

2 comentarios:

Anna dijo...

Hey bonica, o millor boniques!

El secret està en gaudir dels dies de mandra i de poques ganes de fer res. També són part de la vida, no pensis que es desaprofiten, de tot se'n treu alguna cosa, tant sols hem d'estar atents.

Una abraçada ben forta a les dues!!!
Ens veiem aviat, aviat.

nataliaross dijo...

Guapissima, com estas?